Partners

Fantastiko

De eigenaar van de Fantastiko, Huub Veeneman, heeft het schip beschikbaar gesteld aan de Sea Rangers vanuit het geloof dat het ècht een verschil zal maken: “De aanpak van de Sea Rangers is dat zij concreet werk kunnen maken van een gezondere zee. Dat heeft me geïnspireerd en de Fantastiko is het perfecte schip waarmee de Sea Rangers nu aan de slag kunnen.”

Fantastiko >

Enver

Als kind of jongere heb je het recht om gelukkig en veilig op te groeien. Om trots te zijn op wat je kunt. Zelfvertrouwen is immers de beste basis om weerbaar in het leven te staan. Ook als het tegenzit. Want opgroeien is niet altijd gemakkelijk. Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken. Enver biedt dat graag. Ook helpen we ouders bij het opvoeden. We bieden ondersteuning dicht bij huis. Samen brengen we de ontwikkeling van kinderen en jongeren weer op het goede spoor. Zodat zij en hun ouders sterker weer verder kunnen.

Enver >

Rabobank Foundation

Samen sterk. Dát is de kracht van een coöperatie. Het is ook het idee achter de Rabobank Foundation, het maatschappelijk fonds van de Rabobank. Investeren in de zelfredzaamheid van mensen is ons belangrijkste doel. In eigen land en ver daarbuiten. Mensen die hard werken om een (economisch) zelfstandig bestaan op te bouwen verdienen onze steun. Financieel én door de inzet van onze expertise en ons netwerk.

Rabobank Foundation >

Randstad

Wij helpen kandidaten en klanten hun ware potentieel te bereiken. Vooruitgang die ieder van ons helpt. Dit noemen we human forward.

Randstad >

Gemeente Rotterdam

In Rotterdam doet iedereen mee. Wie kan werken, moet werken. Wie niet op eigen kracht aan het werk komt, helpen we.

Gemeente Rotterdam >

NIOZ

NIOZ is een toonaangevend marien onderzoeksinstituut dat uitstekende wetenschap produceert. De vier mariene onderzoeksafdelingen zijn allemaal wereldleiders, gemeten aan de hand van onderzoeksresultaten van de hoogste kwaliteit of belangrijke prijzen, en een uitstekende staat van externe onderzoeksfinanciering. Dit alles maakt duidelijk dat het NIOZ wereldwijd een van de meest invloedrijke oceanografische onderzoeksinstituten is.

NIOZ >

STC

STC Group is dé verticale onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. Daarnaast verzorgt STC Group cursussen en trainingen voor professionals.

STC >

Scandia

Our immense product line is defined by its superior strength, style, and durability; our reputation, by competitive pricing and rapid delivery from stock. Leading products include coveralls, immersion suits, footwear, gloves, galley wear, and equipment and apparel for work in extreme temperatures. To us, superior protection and a proper fit are inseparable qualities.

Scandia >

Citylab010

CityLab010 is er voor innovatieve ideeën die de stad beter maken. Op het gebied van werk zijn wij op zoek naar vernieuwende en duurzame oplossingen die gericht zijn op uitstroom uit de bijstand of ter voorkoming van instroom. Hoe helpen we bijvoorbeeld Rotterdamse werkzoekenden met een taalachterstand naar betaald werk?

Citylab010 >

het Duikhuis

Spelende dolfijnen in turquoise wateren. Enorme roggen in een blauwe zee. Wrakken op diepte die je meenemen terug in de tijd. Wordt het voor jou ook tijd voor een wereld onder water? Je kan direct beginnen met de eerste duikcursus! In de regio’s Amsterdam, Utrecht en Rotterdam stap je binnen bij het Duikhuis voor de PADI Open Water Diver cursus in een vorm die het beste bij jou past. Leer duiken en maak je wereld 2x zo groot!

het Duikhuis >