Het werk van de Sea Rangers wordt mogelijk gemaakt door onze investeerders, partners en supporters. Bijdragen aan een schone en veilige zee kan op iedere denkbare manier.

Sponsoring

Doe mee

Het werk van de Sea Ranger Service is mogelijk door een breed netwerk van partners die door sponsoring het initiatief ondersteunen. In ruil biedt de Sea Ranger Service exposure voor de maatschappelijke betrokkenheid en duurzame visie van haar partners. Interesse om mee te doen? We bespreken graag de mogelijkheden tot een partnerschap.

Neem contact met ons op >
Investeer

Investeer in de toekomst

Jongeren – waaronder langdurig werklozen – middels een intensief bootcamp opleiden om werk te maken van een schone en veilige zee. Dat is ons antwoord op de groeiende noodzaak zeegebieden beter en betaalbaar te beheren. Investeer in het Sea Ranger Bootcamp, neem contact met ons op voor het prospectus.

Neem contact met ons op >
Doneer

Geef om de zee!

Geen mogelijkheid om partner of investeerder te worden van de Sea Ranger Service? Donaties om ons te helpen werk te maken van een schone en gezonde zee zijn ook meer dan welkom! Klik hieronder voor onze geef.nl pagina.

Doneer >