Partners

Rabobank Foundation

Samen sterk. Dát is de kracht van een coöperatie. Het is ook het idee achter de Rabobank Foundation, het maatschappelijk fonds van de Rabobank. Investeren in de zelfredzaamheid van mensen is ons belangrijkste doel. In eigen land en ver daarbuiten. Mensen die hard werken om een (economisch) zelfstandig bestaan op te bouwen verdienen onze steun. Financieel én door de inzet van onze expertise en ons netwerk.

Rabobank Foundation >

Stichting DOEN

Als financier helpt Stichting DOEN voorlopers die een groenere, socialere en creatievere samenleving willen maken, waarin: - de capaciteit van de planeet het uitgangspunt is (‘groen’); - iedereen kan meedoen, waar mensen samenwerken en elkaar helpen met respect voor individuele behoeftes en mogelijkheden (‘sociaal’); - kunst en cultuur een centrale plaats innemen vanuit de overtuiging dat een samenleving niet zonder kan (‘creatief’). DOEN steunt initiatieven die zich richten op één van deze drie thema's. Binnen deze thema's hebben wij programma's die zich op specifieke sectoren richten.

Stichting DOEN >

Randstad

Wij helpen kandidaten en klanten hun ware potentieel te bereiken. Vooruitgang die ieder van ons helpt. Dit noemen we human forward.

Randstad >

Gemeente Rotterdam

In Rotterdam doet iedereen mee. Wie kan werken, moet werken. Wie niet op eigen kracht aan het werk komt, helpen we.

Gemeente Rotterdam >

Troost Accountants

Ben je op zoek naar een accountantskantoor voor het mkb? Naar een adviseur die ook echt naast je staat? Die net als jij betrokken is en ondernemend? Die meer houdt van vooruitkijken dan de blik naar achteren wenden? Want daar is het immers te doen. Daar liggen de kansen voor verdere groei. Wij zijn zo’n kantoor. Informeel in de omgang. Direct in onze communicatie. Altijd gericht op het beste resultaat voor jou.

Troost Accountants >

Symbid

Wij maken durfkapitaal toegankelijk voor ambitieuze ondernemers. Bij Symbid presenteren ambitieuze ondernemers hun plannen aan tienduizenden crowdfunders en professionele investeerders. Deze crowdfunders investeren in het bedrijf waar ze in geloven en worden aandeelhouder. Zo profiteren ze mee van toekomstige groei van het bedrijf.

Symbid >

Schmidt Marine Technology Partners

Schmidt Marine Technology Partners is a program of the Schmidt Family Foundation that supports the development of ocean technologies with compelling conservation and research applications, as well as strong commercialization potential.

Schmidt Marine Technology Partners >

Patagonia

Onze missie: maak het beste product, veroorzaak geen onnodige schade, gebruik de organisatie om te inspireren en implementeer oplossingen voor de milieucrisis.

Patagonia >

Future for Nature

Future For Nature ondersteunt jonge, getalenteerde en ambitieuze natuurbeschermers die zich inzetten voor de bescherming van soorten wilde dieren en planten. De toewijding van deze individuen zal het verschil maken voor de toekomst van de natuur. Via hun leiderschap inspireren en mobiliseren zij gemeenschappen, organisaties, overheden, investeerders en het grote publiek.

Future for Nature >

The Idea Tree

The Idea Tree is een levendig, uniek adviesbureau dat is gevestigd aan de westkust van Canada en zich richt op strategie, onderzoek en sociale media voor milieuorganisaties en -groepen over de hele wereld.

The Idea Tree >