Partners

Fantastiko

De eigenaar van de Fantastiko, Huub Veeneman, heeft het schip beschikbaar gesteld aan de Sea Rangers vanuit het geloof dat het ècht een verschil zal maken: “De aanpak van de Sea Rangers is dat zij concreet werk kunnen maken van een gezondere zee. Dat heeft me geïnspireerd en de Fantastiko is het perfecte schip waarmee de Sea Rangers nu aan de slag kunnen.”

Fantastiko >

Rabobank Foundation

Samen sterk. Dát is de kracht van een coöperatie. Het is ook het idee achter de Rabobank Foundation, het maatschappelijk fonds van de Rabobank. Investeren in de zelfredzaamheid van mensen is ons belangrijkste doel. In eigen land en ver daarbuiten. Mensen die hard werken om een (economisch) zelfstandig bestaan op te bouwen verdienen onze steun. Financieel én door de inzet van onze expertise en ons netwerk.

Rabobank Foundation >

Stichting DOEN

Als financier helpt Stichting DOEN voorlopers die een groenere, socialere en creatievere samenleving willen maken, waarin: - de capaciteit van de planeet het uitgangspunt is (‘groen’); - iedereen kan meedoen, waar mensen samenwerken en elkaar helpen met respect voor individuele behoeftes en mogelijkheden (‘sociaal’); - kunst en cultuur een centrale plaats innemen vanuit de overtuiging dat een samenleving niet zonder kan (‘creatief’). DOEN steunt initiatieven die zich richten op één van deze drie thema's. Binnen deze thema's hebben wij programma's die zich op specifieke sectoren richten.

Stichting DOEN >

Randstad

Wij helpen kandidaten en klanten hun ware potentieel te bereiken. Vooruitgang die ieder van ons helpt. Dit noemen we human forward.

Randstad >

Gemeente Rotterdam

In Rotterdam doet iedereen mee. Wie kan werken, moet werken. Wie niet op eigen kracht aan het werk komt, helpen we.

Gemeente Rotterdam >

Troost Accountants

Ben je op zoek naar een accountantskantoor voor het mkb? Naar een adviseur die ook echt naast je staat? Die net als jij betrokken is en ondernemend? Die meer houdt van vooruitkijken dan de blik naar achteren wenden? Want daar is het immers te doen. Daar liggen de kansen voor verdere groei. Wij zijn zo’n kantoor. Informeel in de omgang. Direct in onze communicatie. Altijd gericht op het beste resultaat voor jou.

Troost Accountants >

Scandia

Our immense product line is defined by its superior strength, style, and durability; our reputation, by competitive pricing and rapid delivery from stock. Leading products include coveralls, immersion suits, footwear, gloves, galley wear, and equipment and apparel for work in extreme temperatures. To us, superior protection and a proper fit are inseparable qualities.

Scandia >

Helly Hansen

Helly Hansen’s outerwear, base layers, sportswear and footwear are sold in more than 40 countries and trusted by outdoor professionals and enthusiasts around the world. To learn more about Helly Hansen’s latest collections, visit the website.

Helly Hansen >

LAVA

With strong roots in editorial design, we are trained to work as visual storytellers. Over the years, this way of working has led to a unique approach to concept development using all sorts of (digital) media. Within our Lava Lab we challenge our clients to experiment and research new opportunities in design & technology.

LAVA >

Future for Nature

Future For Nature ondersteunt jonge, getalenteerde en ambitieuze natuurbeschermers die zich inzetten voor de bescherming van soorten wilde dieren en planten. De toewijding van deze individuen zal het verschil maken voor de toekomst van de natuur. Via hun leiderschap inspireren en mobiliseren zij gemeenschappen, organisaties, overheden, investeerders en het grote publiek.

Future for Nature >