Partners

Mirko Hoette

Scheepsbouwer

Mirko Hoette >

Symbid

Wij maken durfkapitaal toegankelijk voor ambitieuze ondernemers. Bij Symbid presenteren ambitieuze ondernemers hun plannen aan tienduizenden crowdfunders en professionele investeerders. Deze crowdfunders investeren in het bedrijf waar ze in geloven en worden aandeelhouder. Zo profiteren ze mee van toekomstige groei van het bedrijf.

Symbid >

Boelen Marine

Boelen Marine B.V. is een jong bedrijf met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in jachtbetimmeringen. Zo kunnen wij een compleet interieur in een nieuwe casco realiseren met alle voorkomende werkzaamheden.

Boelen Marine >

Van der Wees

Door te innoveren, investeren en specialiseren bouwt Koninklijke Van der Wees Groep aan een integraal vervoersconcept: oplossingen op maat voor op- en overslag en speciaal transport over water en land, allemaal in één bedrijf.

Van der Wees >

De Haas Maassluis

De Haas Maassluis is gespecialiseerd in zowel scheepsnieuwbouw als in het compleet onderhouden, repareren en renoveren van patrouillevaartuigen, Save and Rescue (SAR)-vaartuigen, Incident Bestrijdings Vaartuigen (IBV) en andere specialistische beroepsvaartuigen.

De Haas Maassluis >

HEBO

Bij HEBO Maritiemservice hebben we één grote passie: de allerbeste oplossing bieden. Of het nu gaat om calamiteitenbestrijding, speciale transporten of heavy lifting; wij willen de beste in de markt zijn.

HEBO >

Van de Wetering

De absolute specialist in het transport van boten, jachten, zeilschepen en masten naar en van elke haven die u kunt bedenken. Voor werven, importeurs, bootmakelaars, particulieren, verzekeringsmaatschappijen, justitie en defensie.

Van de Wetering >

De Meeuw

Alle betimmeringen op uw schip of in uw woning. Kortom; werkzaamheden die de hand van de vakman vereisen

De Meeuw >