Team

Wietse van der Werf

Executive Director
Met werkervaring bij verschillende natuurorganisaties in meer dan 10 landen gedurende de afgelopen 25 jaar, is Wietse binnen de Sea Ranger Service verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de organisatie, fondsenwerving en het aantrekken van interne expertise om de veiligheid en effectiviteit van de inzet van Sea Rangers op zee te kunnen waarborgen.

Mihela Hladin

Bestuursvoorzitter
Na twee decennia werkzaam te zijn geweest in succesvolle startups, waaronder in China, zet Mihela haar zakenexpertise in om de Sea Ranger Service op koers te houden.

Beth Thoren

Secretaris
In topmanagementposities bij ClientEarth, RSPB en de BBC heeft Beth de afgelopen 27 jaar een schat aan ervaring opgebouwd op het bestuursrechtelijk- en managementvlak.

Eric Schunselaar

Penningmeester
Eric is Rotterdams ondernemer en eigenaar van duikschool het Duikhuis. Nadat hij jaren werkzaam is geweest in het investeringswezen, stuurt hij nu het initiatief aan vanuit zijn financiële expertise.

Effie Baert

General Manager
Naast de ervaring van ruim twee decennia werkzaam geweest te zijn in evenementen-productie is Effie betrokken geweest in verschillende startups en brengt ze unieke management skills binnen de Sea Ranger Service.

Kees de Vries

Externe betrekkingen
Voormalig directeur van een van Nederland’s grootste maritieme werkgeversorganisaties. Met deze professionele achtergrond is Kees inmiddels niet meer weg te denken binnen de Sea Ranger Service en coördineert hij de externe betrekkingen met overheidsinstanties en investeerders.

Peter de Haan

Head of Communications
Peter heeft jarenlang als PR manager bij toonaangevende filmdistributeurs gewerkt. Met zijn netwerk binnen de entertainment-industrie werkt Peter aan het ontwikkelen van het Sea Ranger merk en zorgt hij voor (inter)nationale media-aandacht voor de Sea Rangers.

Aaldrik Jager

Head of Training
Na ruim 20 jaar dienst binnen Defensie richt Aaldrik zich met zijn unieke vakkennis nu op het opleiden van nieuwe Sea Rangers tijdens het bootcamp om zorg te dragen voor veilige operatie van Sea Ranger schepen op zee.

Kim Bontes

Logistiek Coordinator
Met ruim 10 jaar ervaring als project manager en evenement-producent brengt Kim broodnodige kennis en geeft zij sturing aan de logistieke voorbereidingen en uitvoering van het Sea Ranger Bootcamp.