Team

Wietse van der Werf

Executive Director
Met werkervaring bij verschillende natuurorganisaties in meer dan 10 landen gedurende de afgelopen 25 jaar, is Wietse binnen de Sea Ranger Service verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de organisatie, fondsenwerving en het aantrekken van interne expertise om de veiligheid en effectiviteit van de inzet van Sea Rangers op zee te kunnen waarborgen.

Mihela Hladin

Bestuursvoorzitter
Na twee decennia werkzaam te zijn geweest in succesvolle startups, waaronder in China, zet Mihela haar zakenexpertise in om de Sea Ranger Service op koers te houden.

Beth Thoren

Secretaris
In topmanagementposities bij ClientEarth, RSPB en de BBC heeft Beth de afgelopen 27 jaar een schat aan ervaring opgebouwd op het bestuursrechtelijk- en managementvlak.

Eric Schunselaar

Penningmeester
Eric is Rotterdams ondernemer en eigenaar van duikschool het Duikhuis. Nadat hij jaren werkzaam is geweest in het investeringswezen, stuurt hij nu het initiatief aan vanuit zijn financiële expertise.

Effie Baert

General Manager
Naast de ervaring van ruim twee decennia werkzaam geweest te zijn in evenementen-productie is Effie betrokken geweest in verschillende startups en brengt ze unieke management skills binnen de Sea Ranger Service.

Kees de Vries

Externe betrekkingen
Voormalig directeur van een van Nederland’s grootste maritieme werkgeversorganisaties. Met deze professionele achtergrond is Kees inmiddels niet meer weg te denken binnen de Sea Ranger Service en coördineert hij de externe betrekkingen met overheidsinstanties en investeerders.

Peter de Haan

Head of Communications
Peter heeft jarenlang als PR manager bij toonaangevende filmdistributeurs gewerkt. Met zijn netwerk binnen de entertainment-industrie werkt Peter aan het ontwikkelen van het Sea Ranger merk en zorgt hij voor (inter)nationale media-aandacht voor de Sea Rangers.

Olaf Quik

Kapitein / Operational Coördinator
Hij zeilde over alle wereldzeeën, bouwde windmolenparken en bezorgde superjachten bij hun eigenaren over de hele wereld. Nu geeft hij leiding aan de Sea Rangers als kapitein op het eerste Sea Ranger schip.

Kim Bontes

Logistiek Coördinator
Met ruim 10 jaar ervaring als project manager en evenement-producent brengt Kim broodnodige kennis en geeft zij sturing aan de logistieke voorbereidingen en uitvoering van het Sea Ranger Bootcamp.

Anouk de Ruijter

Sea Ranger
Ze studeerde natuurbescherming en heeft nu een baan als natuurbeschermer. Zo voegt Anouk de daad bij het woord!

Jillis Reijmers

Sea Ranger
Jillis maakte nogal een carrièreswitch. Van docent Nederlands naar Sea Ranger. Van vier muren naar geen enkele muur zo ver het oog reikt. Inmiddels heeft JIllis een ruige baart en met die zeebenen zit het ook wel goed.

Josefien Krijgsman

Sea Ranger
Hier volgt een korte omschrijving van Josefien

Mike Bentvelzen

Sea Ranger
Als gastheer in de horeca stond Mike ten dienste van zijn gasten. Nu staat hij ten dienst van de zee!

Naisah Taal

Sea Ranger
Ze groeide op aan de Zeeuwse kust en kreeg het zoute zeewater met de paplepel ingegoten. Nadat haar studie bouwkunde maakte ze kennis met de Sea Ranger Service en was wel in voor een baan op zee. DIe heeft ze nu!

Ward van der Peet

Sea Ranger
Van huis uit hovenier, maar nu het huis uit en werk gemaakt van zijn passie: zeilen.