Team

Wietse van der Werf

Executive Director
Met werkervaring bij verschillende natuurorganisaties in meer dan 10 landen gedurende de afgelopen 25 jaar, is Wietse binnen de Sea Ranger Service verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de organisatie, fondsenwerving en het aantrekken van interne expertise om de veiligheid en effectiviteit van de inzet van Sea Rangers op zee te kunnen waarborgen.

Mihela Hladin

Chairman of the board
Na twee decennia werkzaam te zijn geweest in succesvolle startups, waaronder in China, zet Mihela haar zakenexpertise in om de Sea Ranger Service op koers te houden.

Beth Thoren

Secretary of the board
In topmanagementposities bij ClientEarth, RSPB en de BBC heeft Beth de afgelopen 27 jaar een schat aan ervaring opgebouwd op het bestuursrechtelijk- en managementvlak.

Eric Schunselaar

Treasurer
Eric is Rotterdams ondernemer en eigenaar van duikschool het Duikhuis. Nadat hij jaren werkzaam is geweest in het investeringswezen, stuurt hij nu het initiatief aan vanuit zijn financiële expertise.

Effie Baert

General Manager
Naast de ervaring van ruim twee decennia werkzaam geweest te zijn in evenementen-productie is Effie betrokken geweest in verschillende startups en brengt ze unieke management skills binnen de Sea Ranger Service.

Kees de Vries

External Affairs
Voormalig directeur van een van Nederland’s grootste maritieme werkgeversorganisaties. Met deze professionele achtergrond is Kees inmiddels niet meer weg te denken binnen de Sea Ranger Service en coördineert hij de externe betrekkingen met overheidsinstanties en investeerders.

Peter de Haan

Head of Communications
Peter heeft jarenlang als PR manager bij toonaangevende filmdistributeurs gewerkt. Met zijn netwerk binnen de entertainment-industrie werkt Peter aan het ontwikkelen van het Sea Ranger merk en zorgt hij voor (inter)nationale media-aandacht voor de Sea Rangers.

Jules Bänffer

Operations Coordinator
Jules is zeiler en journalist. Soms alleen het een, bij EenVandaag of RTV Utrecht, en soms combineert hij zijn passies. Hij schreef voor verschillende watersportbladen en is oprichter van Shorthanded.nl en Zeilhelden.nl. Die laatste online community begon hij na het verschijnen van zijn gelijknamige boek. Het komende half jaar coördineert Jules de operationele tak van de Sea Rangers, een rol waarin hij zijn talent en kennis kan combineren.

Olaf Quik

Captain
Hij zeilde over alle wereldzeeën, bouwde windmolenparken en bezorgde superjachten bij hun eigenaren over de hele wereld. Nu geeft hij leiding aan de Sea Rangers als kapitein op het eerste Sea Ranger schip.

Lieve Baert

Financial Administrator
Met jarenlange ervaring als business manager in de kunstwereld en financial manager in de industriële designwereld, geeft Lieve tussen de bedrijven door vorm aan onze financiële strategie en administratie. Of mensen nu theater maken, motoren ontwerpen of Sea Rangers trainen, Lieve zorgt graag dat creatieve mensen hun werk kunnen doen en niet creatief gaan boekhouden!

Jan van Zijtveld

Financial Advisor
Na een lange carrière, van ketelbinkie op de grote vaart tot financieel manager in de non-profit sector, is Jan recent met vroegpensioen gegaan. Gelukkig troffen we hem net op tijd bij VBDO, de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling - onze benedenburen in Utrecht. Jan stelt zijn forse kennis en ervaring graag beschikbaar om de financiële zaken rondom onze sociale onderneming tot achter de komma te regelen.

Kim Bontes

Logistics Coordinator Bootcamp
Met ruim 10 jaar ervaring als project manager en evenement-producent brengt Kim broodnodige kennis en geeft zij sturing aan de logistieke voorbereidingen en uitvoering van het Sea Ranger Bootcamp.

Sinem Akgün

Assessment Psychologist
Hoe weet je zeker dat je de juiste mensen bij je jonge organisatie haalt? Gutfeeling is belangrijk, maar het oordeel van een assessmentpsycholoog telt voor ons ook zwaar mee. Met veel plezier, scherpe vragen en praktische ervaring ondersteunt Sinem Akgün-Smit ons al geruime tijd bij het aannemen en selecteren van de beste mensen!

Anouk de Ruijter

Sea Ranger
Ze studeerde natuurbescherming en heeft nu een baan als natuurbeschermer. Zo voegt Anouk de daad bij het woord!

Cedric Van Overstraeten

Sea Ranger
Als hij thuis in Vlaanderen is staat hij het liefst met zijn band te spelen, maar als Sea Ranger staat hij paraat om de natuur te beschermen die hem heel dierbaar is!

Ingrid Heikoop

Sea Ranger
Soms kan het best een zoektocht zijn om je plek te vinden, ondervond Ingrid. Studeren, reizen, de horeca, of toch iets anders? Na lange tijd bij vega(n)-restaurant Spirit in Rotterdam kwam het Sea Ranger Bootcamp op haar netvlies. Een heel nieuwe manier om haar overtuiging beter om te gaan met onze planeet tot uitdrukking te brengen.

Jillis Reijmers

Sea Ranger
Jillis maakte nogal een carrièreswitch. Van docent Nederlands naar Sea Ranger. Van vier muren naar geen enkele muur zo ver het oog reikt. Inmiddels staat Jillis vaker achter het roer dan voor de klas, dus met die zeebenen komt het vast wel goed.

Jeseds Leesly

Sea Ranger
Voorheen had hij nog nooit gezeild en van de zee wist hij weinig meer dan dat het een grote grijze bak water is. Dit jaar veranderde dat allemaal en werd hij een gemotiveerde voorvechter voor een gezonde zee!

Jorien van Schie

Sea Ranger
Na een studie in de biologie-hoek vond Jorien het een goed moment om uit de boeken en in de praktijk te duiken. Ze dook eerder maandenlang rondom de Filipijnen, maar ligt net zo lief in de Noordzee!

Josefien Krijgsman

Sea Ranger
Josefien verruilde paardenkracht voor windkracht, want haar opleiding om met paarden te gaan werken bracht haar toch niet wat ze zocht. Ze raakte verzeild in de horeca, maar gaf dat op toen ze op zee kon gaan zeilen tijdens het Sea Ranger Bootcamp. Ze wil gewoon iedere dag de wind in haar haren voelen!

Maxim Berman

Sea Ranger
Waarom zou je wachten met doen wat je het liefste doet tot je met pensioen gaat? Maxim verruilde de Zuidas voor de Noordzee omdat hij niet wil wachten met doen wat hij echt belangrijk vind.

Mike Bentvelzen

Sea Ranger
Als gastheer in de horeca stond Mike ten dienste van zijn gasten. Nu staat hij ten dienst van de zee!

Naisah Taal

Sea Ranger
Ze groeide op aan de Zeeuwse kust en kreeg het zoute zeewater met de paplepel ingegoten. Nadat haar studie bouwkunde maakte ze kennis met de Sea Ranger Service en was wel in voor een baan op zee. Die heeft ze nu!

Roy de Waardt

Sea Ranger
Al tijdens het Sea Ranger Bootcamp wilde Roy niets liever dan met trots het tenue van een Sea Ranger dragen. Hij moest heel wat angsten en barrières overwinnen om te laten zien wat hij in zich heeft, maar nu staat hij er. Met het Sea Ranger logo op zijn borst, klaar om een jaar hard te werken en alles uit deze kans op een maritieme carrière te halen.

Ward van der Peet

Sea Ranger
Van huis uit hovenier, maar nu het huis uit en werk gemaakt van zijn passie: zeilen.