articles photography: Sea Ranger Service

Sea Ranger Bootcamp 2019 open voor inschrijving

17 jan 2019 | Sea Ranger Service

Op 23 juni 2019 gaat het nieuwe Sea Ranger Bootcamp van start!

Dit is het moment voor avontuurlijke, sportieve kandidaten van 18 t/m 29 jaar om zich te melden voor de selectie. Hieronder alle data en deadlines zodat je zeker weet dat je niets mist. De genoemde data zijn harde deadlines, dus ben je niet op tijd dan moet je een jaar wachten op jouw kans om deel te nemen aan het Sea Ranger Bootcamp!

Jouw Sea Ranger avontuur begint met aangeven dat je interesse hebt. Dat doe je door je aan te melden op de Bootcamp-page. Je ontvangt dan per email uitnodigingen voor (geheel vrijblijvende) info-avonden. Het bezoeken van zo’n avond is een verplicht onderdeel van de selectieprocedure.

Onze tip vooraf: lees je op de Bootcamp-page goed in over wat het Sea Ranger Bootcamp is, inclusief de veelgestelde vragen. Is er nog iets onduidelijk, stel je vraag dan tijdens een info-avond of mail ons via bootcamp@searangers.org!


De selectie:

  • Info-avonden: bezoek een avond naar keuze op woensdag 20 maart of donderdag 4 april. Het bezoeken van een avond is verplicht voor inschrijving. (Klik op de datum om je aan te melden!)
  • Inschrijven: heb je een info-avond bezocht of ga je dat nog doen, dan kun je je inschrijven met dit formulier. Op donderdag 11 april 12.00u moet je inschrijving binnen zijn.
  • Online testen: heb je je ingeschreven, dan krijg je op maandag 15 april toegang tot de online Randstad testen om je capaciteiten en competenties in beeld krijgen. Maar ze direct en zorg dat ze uiterlijk zondag 21 april ingediend zijn.
  • Fysieke selectiedag: uiterlijk vrijdag 26 april krijgen alle kandidaten die de testen hebben gemaakt bericht of ze door zijn naar de fysieke selectiedag op zaterdag 4 mei in Utrecht. Zet die datum dus alvast in je agenda, er is geen andere datum waarop je de fysieke test kunt doen. Hoe zo’n dag eruit ziet? Check de aftermovie van de vorige keer.
  • Gespreksronde: na de fysieke selectiedag bellen we alle kandidaten met aanvullende vragen of gelijk de uitslag!

Hoe kun je je het beste voorbereiden op de fysieke selectie? Lees dit artikel met de conditie-eisen.

We wensen alle kandidaten veel succes!